Рада Вас вітати на блозі вчителя початкових класів Максимівського НВК Корольової Тамари Рудольфівни. Блог створено для моїх учнів, колег та батьків. Приємної подорожі сторінками блогу!

пʼятниця, 1 вересня 2017 р.

День Знань

Україна – це наша земля, наш рідний край, наша країна з багатовіковою славною історією, мудрими людьми, чарівними піснями, що дивують світ, з багатими народними традиціями, мальовничими картинами природи. Вона в усьому, що нас оточує: у замріяному шелесті листя, чарівній таємничості нічного зоряного неба, діамантовому блиску росяної краплинки на тендітній квітковій пелюсточці, у кожній стежинці, якою ми поспішаємо до школи. Все це рідне і близьке для кожного з нас. Україна – це історія народу, що протягом віків боровся за свою свободу і незалежність.

  Саме про це і вели мову на своєму першому уроці учні  4 класу.  До нього діти  готувались заздалегідь, а тому були активні, бадьорі, творчі, веселі. Вони із задоволенням  підтримували і допомагали  один одному у виконанні завдань для створення українського рушничка, який знову об’єднав нас у дружню родину.





Немає коментарів:

Дописати коментар