Рада Вас вітати на блозі вчителя початкових класів Максимівського НВК Корольової Тамари Рудольфівни. Блог створено для моїх учнів, колег та батьків. Приємної подорожі сторінками блогу!

неділя, 22 жовтня 2017 р.

Цікаві канікули

21 жовтня учні нашого комплексу побували на екскурсії  . Ми відвідали кінно-спортивну школу "Кентавр",замок Попова,  панське озеро та зоопарк в м. Василівка.
На  кінно-спортивному  комплексі "Centaur" 23коня, серед них спортивні коні конкурсного і виїздного направлення ,молоді лошадки, матки , коні хобі-класу .  Спортивні коні виступають під сідлом досвідчених спортсменів, являються неодноразовими учасниками , призерами і переможцями національних та міжнародних змагань різного рангу.  

Панське озеро на Запоріжжі називають цілющим місцем, що надає особливі сили. Двадцять п’ять підземних джерел живлять Панське озеро. Вода ніколи не змінює температури: +12 тут і в січні, і у серпні. Стіни і дно озера виклали з вапняку. Під час будівництва використовували рідкісну блакитну глину. Навколо – прекрасний ландшафт заказника Прістіни. 

Відвідали унікальне диво архітектури  палацо-парковий ансамбль другої половини 19ст."Садибу Попова"
Побували у зоопарку
(Більше  світлин   на сторінці "Фотогалерея") 

2 коментарі: