Рада Вас вітати на блозі вчителя початкових класів Максимівського НВК Корольової Тамари Рудольфівни. Блог створено для моїх учнів, колег та батьків. Приємної подорожі сторінками блогу!

понеділок, 20 листопада 2017 р.


Всесвітній день дитини (Universal children's Day) відзначається щорічно 20 листопада. У 1954 році Генеральна Асамблея ООН рекомендувала всім країнам ввести в практику святкування цієї дати, як дня світового братерства і взаєморозуміння дітей, присвяченого діяльності, спрямованої на забезпечення благополуччя дітей в усьому світі.


У класі було проведено годину довіри «Великі права маленької дитини».Діти виконували різні цікаві завдання . Школярі гралися та водночас навчалися Дуже зацікавило школярів завдання «Про що мовчать речі». Учням послідовно демонструвалися предмети. Треба відгадати, з яким правом дитини вони поєднуються. Наприклад, драже аскорбінової кислоти викликало асоціації з правом на медичну допомогу, а учнівські зошити нагадали про право на освіту. Виконували   завдання «Мішанина». Картки зі словами, які позначають певне право дитини, розрізали на 3-4 частини. Кожне право мало свій колір, а учням необхідно скласти його назву, як от: громадянство, інформація, освіта, піклування, відпочинок.  Школярам потрібно було також відповісти, яке право, визначене Конвенцією, було порушено казковим героєм або стосовно нього.

Немає коментарів:

Дописати коментар