Рада Вас вітати на блозі вчителя початкових класів Максимівського НВК Корольової Тамари Рудольфівни. Блог створено для моїх учнів, колег та батьків. Приємної подорожі сторінками блогу!

субота, 22 квітня 2023 р.

У цей день світ відзначає Міжнародний день Землі. Це день, коли людство зосереджує увагу на гострих проблемах навколишнього середовища та вживає заходів для їх вирішення. По всьому світу люди висаджують дерева, прибирають парки, сквери та водойми. Для України сьогодні як ніколи актуальними є питання миру, захисту своєї землі, своїх людей та довкілля.

Міжнародний день Матері-Землі: традиції В Міжнародний день Матері-Землі люди замислюються над проблемами довкілля, екології, шкідливого впливу певних видів діяльності людини. Оскільки дерево є символом життя на нашій планеті, в цей день активісти часто організовують акції з висадки дерев та турботи про навколишнє середовище. В цей день в багатьох країнах влаштовують Дзвін Миру, яким спонукають кожного жителя планети об’єднатися з метою захисту миру та збереження дивовижних багатств Землі.
 

Немає коментарів:

Дописати коментар