Рада Вас вітати на блозі вчителя початкових класів Максимівського НВК Корольової Тамари Рудольфівни. Блог створено для моїх учнів, колег та батьків. Приємної подорожі сторінками блогу!

середу, 14 лютого 2024 р.

 

Тиждень точних наук "Найдавніша на планеті, всіх наук цариця!

 Математика, ти наша вірна помічниця!"


  У рамках тижня математики, що проходив у освітньому закладі, в 1класі  проведено різноманітні змістовні заходи, метою яких було мотивувати дітей до вивчення математики, поглибити здобуті на уроках знання, використовуючи їх під час виконання практичних завдань, формувати в учнів уміння командної взаємодії.
     Розв'язуючи математичні ребуси, складаючи математичну мозаїку, школярі   дійшли висновку, що математика - наука точна і цікава.
     На пошуки математичних скарбів відправилися учні на уроці математики. Виконуючи завдання квесту, діти досягли бажаної мети: здобули нові знання, що є справжнім багатством для кожної людини, отримали позитивні емоції та гарний настрій.
     Об'єднавшись у команди, юні математики відповідали на питання вікторини, демонструючи не тільки набуті під час вивчення предмету вміння, а й неабияку кмітливість.

Провели математичні перегони, моделювали силуети тварин з геометричних фігур.
   






























Немає коментарів:

Дописати коментар