Рада Вас вітати на блозі вчителя початкових класів Максимівського НВК Корольової Тамари Рудольфівни. Блог створено для моїх учнів, колег та батьків. Приємної подорожі сторінками блогу!

вівторок, 21 березня 2023 р.

 



22 березня у світі відзначається Всесвітній день води. Цей день покликаний привернути увагу світової спільноти до нагальних проблем охорони вод, раціонального використання водних ресурсів та бережливого ставлення до води.
Кожного року свято проходить під новим гаслом.
Тематика свята цього року – «Станьте тими змінами, які ви хочете бачити у світі» і спрямована на вирішення проблем із водопостачанням та якістю води, яку споживає людство.

22 березня кожен повинен замислитися над більш раціональним використанням питної води, взяти участь в акціях проти забруднення середовища і внести свою лепту у спільну справу.
Кожен з нас повинен зробити якусь маленьку добру справу для збереження, охорони та відтворення водних ресурсів. Хтось з вас вчасно закриє кран на кухні чи у ванній кімнаті й тим самим збереже десяток літрів чистої вод, інший – викине випиту пляшку води не в річку, а в спеціальний сміттєвий контейнер, а дехто навіть очистить джерело, яке повністю замулене і може просто пересохнути спекотним літом. А що саме зробити вам, хай підкаже серце. Не відмовляйтесь від добрих справ, адже все що ви зробите повернеться вам сторицею. Не будьте байдужими, не будьте осторонь. Бережіть воду – піклуйтеся про майбутнє!
Збережемо водні ресурси для себе та наступних поколінь!


Немає коментарів:

Дописати коментар